poezen

NIEUWS

23 mei 2020

Met een dubbel gevoel heb ik, na bijna 10 jaar in het vak gezeten te hebben, besloten om per 1 september 2020 te stoppen met het trimmen van katten en konijnen.

Het was een moeilijk maar ook onvermijdelijk besluit. De reden is dat ik mijn privéleven met daarin nog een reguliere baan steeds moeilijker kan combineren met trimmen en niet vergeten de daarbij behorende administratie en het inplannen van de afspraken. In de afgelopen periode heb je misschien al gemerkt dat ik het aantal afspraken en locaties heb beperkt. Uiteindelijk bracht dat ook te weinig voldoening en balans.

Vanaf 1 september ga ik meer ruimte maken voor persoonlijke zaken zoals aandacht en zorg voor familie, gezondheid en mijn eigen dieren. Ondanks de moeilijke beslissing zie ik ook daar naar uit. Gelukkig komen er steeds meer nieuwe opgeleide katten- en konijnentrimmers bij. Een paar van mijn alleroudste trimklanten zal ik nog blijven helpen. Verder probeer ik de overigen zo goed mogelijk bij andere trimmers onder te brengen.

De beslissing te stoppen met trimmen is lastig. Maar de gedachte aan de vele katten en konijnen die ik de afgelopen jaren heb kunnen helpen doet me erg goed.

Ik koester met trots de herinnering aan 10 jaar Catswellness en kijk tegelijkertijd vooruit naar een nieuwe toekomst.

Wie ik de komende drie maanden nog tref, zeg ik: tot binnenkort. Alle anderen wens ik een mooi leven met de poezen en konijnen om je heen.

Dank voor het vertrouwen en de samenwerking!

Anja Zegveld   Catswellness